Magazinul Fermei

Aici puteti vedea si comanda,  fructele de catina alba, mierea de albine si alte produse pe care le produc in sistem gospodaresc.  Asigur autenticitatea , calitatea produselor si buna colaborare pentru toti cei care au aprovizionat fructe, legume, miere sau alte produse de la plantatia de catina alba din Braesti.  

 

Vrei sa cumperi sanatos si natural? Cumpara de la producatorii agricoli locali. Vei trai mai sanatos si vei ajuta si agricultura romaneasca sa supravetuiasca. Vino in ferma si alegeti fructele , legumele, produsele pe care le doresti. Daca ai timp si vrei poti sa le culegi singur!

 

Siropul  de catina cu miere contine:50% miere 50% sucul si pulpa din catina

Siropul contine sucul si pulpa din fructe,  care sunt amestecate doar cu miere, fara zahar sau alte siropuri, fara conservanti si fara sa fie pasteurizat ! 

Util pentru tonifiere, regenerare si vitaminizare generala a organismului, antibiotic, antiinflamator, astringent, anticancerigen si cicatrizant. Cu un depozit mare de vitamine ( A, B,C,D,E,F,P,K,calciu, fier,fosfor, magneziua, potasiu, sodiu), catina mai trateaza : alergiile, astenia, anemia, reumatismul, hipertensiunea arteriala, hepatita cronica epidemica, ciroza, stresul, tuberculoza, urticaria, infectiile oculare, urticaria si binenteles este folosit si in vindecarea cancerului.

Siropul este ambalat la flacoane de 330 si 500 ml si trebuie pastrat obligatoriu la frigider.

Intra pe Contact si srie ce doresti!    

Tinctura de cfructe de catina alba,

 obtinuta prin macerarea fructelor proaspete in alcool alimentar de 70 grade. Excelent vitaminizant si imunizant.Se consuna cate 5-10 picaturi de doua ori pe zi ( in apa sau cu zahar) Flacon de 100 ml. Cost de productie 8 lei

. Intra pe contact si comanda!

Ceai din frunze de catina ,

 curata vasele de sange si le da suplete, Se consuma cate doua cani de 250 ml de doua ori pe zi.

 Pungi de 50gr. Cost productie 3.00 lei.

  Intra pe contact si comanda!

 

Ulei de catina si masline,

 obtinut prin extraferea partii uleioase din fructele de catina macinate cu ukei de masline sau floarea soarelui. Vitaminizant si imunizant . Flacoane de 100 ml. Cost de productie 8.00 lei.

Intra pe contact si comanda!

Dulceata de catina alba ,

 produs gospodaresc, reteta taraneasca , fara conservanti, aditivi. Borcan 330 gr. Cost productie 8.00 lei. Intra pe contact si comanda!

Pulpa de catina alba in miere de albine poliflora, 

se pbtine prin amestecarea fructelor de catina cu miere de albine poliflora sau alt sortiment in proprotii egale ( 50%) si macerarea lor prin blender. Eu mai practic un procedeu care face mai consistent amestecul si anume , congelez fructele de catina le macin prin rasnita de cafea si apoi amestec praful rezultat cu mierea de albine. Se ambaleaza in borcane de sticla sau plastic alimentar si se pastreaza la rece. Se recomanda pentru intarirea imunitatii cate doua linguri pe zi inaintea meselor . Nu se recomanda a se lua dupa ora 14 fiind puternic energizant, Pretul de cost al unui astfel de produs poate fi 15.00 lei pentru un borcan de 400 gr

 Intra pe Contact si scria ce doresti

. 

Tinctura de scoarta de catina alba si usturoi

Scade tensiunea arteriala si curata vasele de sange

Flacoane de 50 ml . Cost productie 5.00 lei

Intra pe contact si comanda

 

Tinctura de scoarta de catina alba

Reface celulele hepatice, mentine tineretea si intarzie imbatranirea, Excelent dezinfectant si cicatrizant pentru rani si arsuri. Flacon 50 ml Cost productie 5 lei. Intra pe contact si comanda!

Gem de catina

 produs dupa reteta taraneasca , fara aditivi sau conservanti. Borcane de 330 gr  Cost de productie 8.00 lei

. Intra pe Contact si comanda!

 Suc de catina alba si mere,                      

 natural din presare la rece , pasteurizat si ambalat in pungi vidate de 3 litri. Contine 30% catina alba si 70% pulpa de mere timpurii.